/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: kínai sportszedán a WTCR bajnoki címek emlékére

2021. augusztus 31. 13:50   |   Autoblog
címkék:  

A Lynk & Co a Chengdui Autószalonon bemutatta a Lynk & Co 03+ Cyan Edition sportszedánt, amely a Lynk & Co Cyan Racing FIA Túraautó-világkupában elért sikereit ünnepli.

A Lynk & Co 03+ Cyan Edition a Cyan Racing ikonikus kék színében pompázik, amihez feketére fényezett hűtőmaszk, alsó rács, kerekek, tető, külső tükörházak, hátsó diffúzor és légterelő szárny tartoznak. A dögös kinézetű szedán egyedi Cyan Racing felnijei mögött Akebono fékrendszer bújik meg, lime zöldre festett féknyergekkel.

További különleges alkatrészek a Michelin Pilot Sport 4S gumik, az állítható Bilstein gátlók, valamint a szénszálas első splitter és hátsó szárny. A Lynk & Co 03+ Cyan Edition kétliteres négyhengeres turbómotorjának a teljesítménye is nagyobb, immár 265 lóerő, amihez 380 Nm-es nyomaték társul. A gép 5,7 másodperc alatt sprintel százra, így rászolgált a sportszedán jelzőre.

A Lynk & Co Cyan Racing eddig három túraautó-világkupás bajnoki címmel és 16 futamgyőzelemmel büszkélkedhet, s a csapat az idei szezonben is pillanatnyilag az élen áll.

A Lynk & Co 03+ Cyan Edition sajnos kizárólag Kínában lesz kapható, ahol a Lynk & Co legnépszerűbb modellje a 03.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/