/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Kinek kell az RS7, amikor létezik ilyen Audi S7?

2017. január 01. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy tuningműhely elkészítette a tökéletes kiállást az Audi sportos, kupés szedánjához. Az S7 hatalmas kerékíveket, felniket és egyéb optikai kiegészítőket, illetve az RS7 szintjével megegyező teljesítményt kapott.

Napjaink egyik leggyorsabb szedánjának számít a négykarikások RS7-es modellje, melynek 4.0 literes duplaturbós V8-as motorja 605 lóerőt küld az aszfaltra, amihez 4 másodpercen belüli százas sprintidő és 250 km/órára korlátozott végsebesség társul.

Ha valakinek ez már feleslegesen sok lenne, még mindig választhatja az S7-es kistestvért 420 lóerő és 550 Nm társaásgában, bár be kell érnie egy szerényebb külsővel is. Ha esetleg csak a pénz volt az akadály a nagyobb potenciállal megáldott testvér választásakor, az M&D Exclusive Cardesign most gondoskodott a maximalista S7 tulajokról.

Először is, a 4.0 literes duplaturbós V8-ast kereken 600 lóerősre és 950 Nm leadására tették képessé új turbófeltöltők, légszűrő rendszer, új kipufogórendszer és átprogramozott motorvezérlő elektronika segítségével. A konkrét teljesítményadatokról sajnos nincs információ, ám ezért kárpótolnak minket a demóautóról készített képek.

A tuner a Prior Design PD700R szélesítő optikai csomagját használta fel saját fűszerezéssel, így egy hatalmas diffúzor, széles kerékívek, új első lökhárító, valamint 21 collos fekete kerekek képezik a módosítás részét fehér-piros-szürke fóliába tekerve.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/