/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Kiss Norbert új versenykamionja

2020. augusztus 14. 15:35   |   Autoblog
címkék:  

Magyar csapat, magyar pilóta a kamion EB-n! Kiss Norbert és a Révész Truck Racing Team hivatalosan is bemutatta azt az MAN versenykamiont, mellyel a 2020-as sorozatban indul. A gyári versenymotorral szerelt, 1200 lóerős versenygép leleplezésére a Hungaroringen került sor.

„Nagyon sokan dolgoztak azért, hogy ez létrejöjjön, köszönöm a Révész családnak, hogy létrehozták a csapatot. Sikerült már tesztelnem a kamiont, és nagyon pozitívak a benyomások. Több versenykamiont vezettem már, de eddig ez a legjobb! Motorikusan nagyon erős, a futóműnél pedig sikerült megtalálni az ideális beállítást, nagyon stabil és jól irányítható az autó. Minden segítséget megkaptam műszakilag is a Révész Cégcsoport munkatársaitól, úgy érzem egy ütőképes csapat állt össze, mellyel harcban lehetünk a dobogóért”  – mondta Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok.

A Révész Cégcsoport idén ünnepli alapításának 40. évfordulóját. Ezért is döntött úgy, hogy csapatot indít a kamion EB-n.

„1980-ban alakult a szállítmányozással foglalkozó cégünk, több mint egy évtizeden keresztül én magam is vezettem kamiont, és régi vágyam volt, hogy saját csapatot indítunk az Európa-bajnokságon. A legjobb pilótával sikerült megállapodnunk, és remélem már az első, augusztus végi nyitófutamon jól sikerül a bemutatkozás”  – mondta Révész Bálint, a Révész Cégcsoport tulajdonosa.

A kamiont Bakó Csaba, és megszokott szerelőcsapata készítette fel Nyíradonyban. A csapat vezetése bízik a sikeres szereplésben.

„2019. telén döntöttünk az indulás mellett, majd két hónappal később már meg is állapodtunk Kiss Norberttel. Teljesen darabokra szedtük a versenygépet a megvásárlás után, majd újraépítettük. Remélem sokszor látja majd meg elsőként a kockás zászlót. Most egy autót indítunk, de nem titok, hogy jövőre szeretnénk segíteni az utánpótlás nevelést is, így egy másik kamiont is szeretnénk építeni” – mondta Kozák Attila, a Révész TRT ügyvezetője.

A versenykamion tűzpiros színben pompázik, és a 40-es rajtszámot kapta.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/