/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Különleges felnik a Porsche 911 GT3-ason

2015. január 18. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A HRE Wheels úgy gondolta, a gyári kerekek nem hozzák ki igazán a 911 GT3 karakterességét, így felpattintottak egy, az autóhoz sokkal inkább illő garnitúrát. A görgőket ráadásul a repüléshez is használt alumíniumból forgácsolták.

Jó dolga lehet a HRE Wheelsnek, ha rögtön két Porsche 911 GT3-mal tud fotózást tartani, melyek közül az egyikre saját készítésű felnijeit pakolhatta fel.

A Porsche új utcai versenyautóját egy 474 lóerőt teljesítő 3.8 literes boxermotor hajtja, aminek köszönhetően a százas sprint mindössze 3,5 másodpercébe kerül, de a 0-200-as gyorsulás is megvan 12 szekundumon belül. Nem mellesleg az autó a híres Nürburgringen 7 perc 25 másodperces idő alatt képes körbeérni, amivel jó néhány riválisának odapirít.

A HRE úgy vélte, egy ilyen szörnyeteg jobb kerekeket érdemel, mint amikkel a gyárból kigurul, így Classic 300 névre keresztelt sokküllős megoldását szerelte fel a Mexikó kék színt viselő GT3-asra elől 9,5×21, míg hátul 12,5×21 collos méretben. A polírperemes, középrészen ezüstmetál alufelniket a repüléstechnikában 6061-T6 kóddal illetett fémből kovácsolták a gyártó emberei, így kis tömege ellenére hatalmas szilárdságú lett minden egyes kerék (bár meg kell jegyezni, a narancssárga-fekete gyári kombináció sem mutatna rosszul a házunk előtt).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/