/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Már utcán a ráncfelvarrott BMW M135i

2015. január 29. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Épphogy bemutatta a bajor gyártó a második generációs 1-es sorozat faceliftjét, valakinek már sikerült forgalomban lekapnia a legdurvább kiadást, a frissített M135i-t Németországban.

Az internetnek és a kamerás telefonoknak köszönhetően ma már mindent pár pillanat alatt akár milliók nézhetnek meg. Például itt ez a Németországban lefényképezett faceliftes BMW M135i, melyet mindössze pár napja mutatott be a bajor márka.

Ráadásul eddig még nem is kaptunk a BMW-től hivatalos fotókat, így tulajdonképp ezek az első felvételek az M-részleg által kezelésbe vett frissített egyesről. A Valencia Orange narancssárga fényezésben tündöklő autót jól megkülönböztethetővé teszi az első és a hátsó lökhárító – főleg utóbbi a beépített diffúzorral és az egy-egy méretesebb kipufogóvéggel.

Ha minden igaz, a ráncfelvarráson átesett M135i 3.0 literes sorhatos erőforrásán nem változtat a gyártó, így továbbra is 326 lóerőből (240 kW) és 450 Nm forgatónyomatékból kell gazdálkodniuk a tulajdonosoknak. Ez azt jelenti, hogy az alaphelyzetben csak a hátsó tengelyt hajtó modell hatsebességes váltóval 5,3 másodperc alatt ugrik álló helyzetből százra, míg nyolcfokozatú automatával már 5,1 szekundum alatt, xDrive összkerékhajtással pedig már 4,9 másodperc alatt letudja ugyanezt. A végsebesség minden esetben 250 km/órában korlátozott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/