/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Michael Schumacher ’91-es méretarányos versenyautója

Mindössze 99 darab készül a hétszeres F1-es világbajnok első versenyautójának élethű másából. Az 1:8 arányú, részletgazdag Jordan 191 modell ára átszámítva 1,26 millió forint, tehát nem az egyszerű gyűjtőknek ajánlott.

Aki szereti az autósportok királykategóriájának nevezett Forma-1-et, továbbá rajongója volt a ’90-es és 2000-es évek meghatározó pilótájának, Michael Schumachernek, most egy nagy lehetőség kínálkozik számára.

Egy 99 darabos limitált szériában ugyanis elérhetővé válik a hétszeres világbajnok debütáló autója, az a 32-es rajtszámú Jordan 191-es, mellyel a német Spában, a Belga Nagydíjon rajthoz állt a hetedik helyen – sajnos ezen a futamon végül nem ért célba.

A versenyző eme első modelljének élethű, nyolcszorosan kicsinyített mását lehet megvásárolni potom 4495 dollárért, ami átszámítva 1,26 millió forintnak megfelelő összeg.

A 61×35,5 centiméteres talpazaton álló autó minden részlete aprólékosan kidolgozott, így a szegecselések, csavarok, a pilótafülke elemei mind megtalálhatók úgy, ahogy azok a belga futamon anno. A Goodyear abroncsok is rendes gumiból készültek. A különleges darabot a sorszámmal ellátott, fém névtábla teszi teljessé. Aki szeretne magának egyet, jobban teszi, ha előrendeli az ACME Tradingnél, ugyanis a cég csupán 99 darabot készít az ereklyéből.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/