/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: minden idők legdurvább BMW kupéja

2018. június 19. 11:00   |   Autoblog
címkék:  

A Hoffy Automobile autója a legerősebben átalakított BMW M4, amit valaha láttunk. A már-már rajzfilmes kinézetű M4 Coupé drámaian kiszélesített és megültetett karosszériát vonultat fel, motorja pedig 750 lóerős. Menetteljesítményei is kivételesek, 3 másodperc alatt viharzik fel százra és eléri a 338 km/órás végsebességet.

A Mamba GT3 Street fantázianevű M4 Coupé lenyűgözően mutat, ami elsősorban a DTM/GTE-specifikus szélesítő karosszériakészletnek köszönhető. Ennek minden eleme szénszál erősítésű műanyagból készült, akárcsak a pálya-versenyautóknál. Brutálisan felhizlalt sárvédők, egyedi lökhárítók és küszöbök, óriási hátsó diffúzor és kétrészes hátsó légterelő alkotják az aerodinamikai csomagot, amellyel az M4 úgy fest, mint egy DTM versenyautó.

Mindezek mellett a tuner egyedi motorháztetővel, karbon tükörházakkal és a GTS változatról származó OLED hátsó lámpákkal is ellátta az autót. Az átalakítást verseny futómű, 21 colos, 3-részes Vellano felnik és Brembo GT fékrendszer koronázza meg.

Az utastér is versenyhangulatot áraszt. A lábteret leszámítva minden négyzetcentiméternyi felületet Alcantarával húztak át, versenyüléseket és sportkormányt építettek be, s a gyári ellátmányt egyedi műszerekkel és tűzoltó berendezéssel egészítették ki. Kívánságra bukóketrecet is beszerelnek.

Az M4 ikerturbós 3 literes soros hathengeres erőforrását példátlan módon 431-ről 750 lóerősre húzták fel, ami több mint 300 lóerős gyarapodást jelent. A gépcsoda így 2,8 másodperc alatt szökik fel 96 km/órára és egészen 338 km/óráig tudja fokozni a sebességét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/