/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: modern Bentley klasszikus színben

2021. október 05. 17:45   |   Autoblog
címkék:  

Idén 70 éves a Bentley dizájnrészlege, amely alkalomból a Mulliner munkatársai kutakodtak kicsit az archívumban. Számos olyan klasszikus külső színt azonosítottak, amelyek egészen a 30-as évekig nyúlnak vissza. Ezek közül négy időtlen, gyönyörű árnyalat máris elérhető az új Bentley modellekhez.

A négy klasszikus színárnyalat közül az első a Dove Grey, a Bentley egyik legrégebbi színe, amely a 30-as évekig repít vissza. A következő klasszikus árnyalat a Claret, amelyet kifejezetten II. Erzsébet királynő Golden Jubilee Bentley limuzinjához kevertek ki. Az egyedülálló árnyalatot egyébként a 40-es évek óta a királyi Bentley limuzinokon használt Royal Claret szín inspirálta.

A harmadik klasszikus szín az Old English White, amely az 50-es években jelent meg a Mulliner palettáján és bármely mai kocsi roppantul elegánssá varázsol. A negyedik már most is elérhető klasszikus árnyalat pedig az Oxford Blue, amelyet a 60-as években hoztak létre és újra bevezettek az 1998-as Diamond Series alkalmával.

A képeken szereplő Bentley Flying Spur V8 is egy klasszikus festést, a Sage Greent viseli, amelyet az 50-es években kevertek ki és egyike a 15 több mint 50 éve elérhető színeknek. A halványzöld árnyalathoz remekül passzol a Blackline specifikáció a maga fekete alkatrészeivel. Fényes feketére festették a Flying B emblémát, a hűtőmaszkot, az alsó rácsot, az ablakkereteket, az első toldatot, a küszöbtoldatokat, továbbá a hátsó diffúzort. Az utastér kétszínű, zöld-fekete bőrkárpitozást kapott, dekorációnak szénszálat választottak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/