/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: kis Fiat 190 lóerővel

2016. március 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Leleplezte a Fiat 500-ason alapuló 595 OT modelljét az Abarth. Az olasz versenyműhely egyszerűbb szériákban szeretné megmérettetni a 190 lóerős 1.4 literes turbómotorral szerelt méregzsákot.

A Fiat 500-ból készített aprócska versenyautót az Abarth Racing. Az 595 OT névre keresztelt négykerekű az olasz bajnokságokban bizonyíthat majd (mint amilyen az Abarth Selenia Bajnokság).

Sajnos egyelőre nem tudni pontos műszaki adatokat, csak annyit, hogy egy 1.4 literes T-Jet turbós benzinmotor hajtja majd a méregzsákot, melynek 190 lóereje az első kerekeket fogja csavarni egy hatsebességes váltón keresztül.

Akiknek ez nem lenne elég, azok egy erősebb csomaggal is elérhetik az 595 OT-t, melynek egyik fő eleme a verseny kipufogórendszer lesz, valamint nagyobb – elől 305 milliméteres – féktárcsák. A sokküllős, könynített OZ alufelnik Michelin gumikkal szerelve már az alapfelszereltséget képezik, ahogy a bukókeret, a sportülések és a piros vonószemek is.

A cég már fogadja a megrendeléseket az autóra, továbbá jó hír, hogy az Abarth 500 Assetto Corse tulajdonosok némi felárért alakíttathatják át kedvencüket 595-össé. Az árakat egyelőre nem ismerni, de elvileg nem egy megfizethetetlen játékról van szó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/