/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Molnár Andi a Toyota Yaris márkanagykövete

2021. január 21. 17:40   |   Autoblog
címkék:  

Az évek óta a hibrid nagykövetként tevékenykedő Király Viktor után újabb elismert hírességgel erősít a Toyota: a többszörösen díjazott, és több televíziós műsorban való szereplésével országos ismertséget és népszerűséget szerző, legutóbb pedig a TV2 nagysikerű műsora, a Dancing with the Stars zsűritagjaként a nézők szívébe magát belopó Molnár Andrea a vadonatúj Toyota Yaris márkanagykövete lesz.

Molnár Andit legutóbb a TV2 népszerű műsora, a Dancing with The Stars zsűritagjaként láthatta a nagyközönség. A műsor komoly szerepet kapott Magyarország kedvenc kisautója a Toyota Yaris legújabb generációjának bevezetése során, a Toyota hazai szakemberei pedig ebben a műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns, kedves Molnár Andira, aki a sikeres, tehetséges, szerethető, életigenlő nő tökéletes megtestesítőjeként ideális választásnak tűnt számukra a leendő slágermodell márkanagyköveti pozíciójára.

„Nagy megtiszteltetés és hatalmas öröm számomra, hogy a világ vezető, és egyben legzöldebb autógyártójának márkanagykövete lehetek, az pedig, hogy mindezt a vadonatúj Yaris volánja mögött tehetem, egészen elképesztő, hisz az autó vonalai első pillantásra rabul ejtettek. Az pedig, hogy egy hibrid autót vezethetek majd a mindennapokban, külön fontos számomra, hiszen a környezettudatosságra az élet minden területén igyekszem odafigyelni.” – avat be Molnár Andi.

Molnár Andi egy korallszínű hibrid Yarisszal közlekedik majd a mindennapokban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/