/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Négyajtós BMW i8

2014. szeptember 07. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Theophilus Chin névre hallgató virtuális dizájner elkészítette a BMW elektromos sportkupéjának négyajtós változatát. A modell szinte biztosan nem fog megjelenni, ám egy i9-es tető nélküli verzió megjelenésére egyre nagyobb az esély.

Valahogy így nézne ki a BMW legsportosabb elektromos autójának négyajtós kupéváltozata, ha létezne. Legalábbis az interneten önmagát csak Theophilus Chinnek nevező művész elképzelte az L (long, azaz hosszabb tengelytávval ellátott) verziót, majd virtuálisan életre is keltette azt.

Az i8L fantázianevű járgány az i3-as ajtószerkezetét veszi alapul és valósítja meg, tehát a hátsó ajtók fordítva nyílnak, és nem kaptak külön kilincseket, az övvonal ívét pedig egy enyhe megtörés teszi fantáziadúsabbá.

Egyelőre azonban a gyártó nem tervez négyajtós kiadást az egyre sikeresebbnek bizonyuló környezetbarát sportautóból, sőt, inkább lecsapná annak tetejét, hogy 2015-ben érkezhessen a legdrágább, i9-névre hallgató Spyder, majd nem sokkal azt kövesse a legsportosabb i8 M változat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/