/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Nem mai, de nagyot üt a C63 AMG

2015. október 26. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán nem túlzás, ha valamilyen szinten klasszikusnak nevezzük a Mercedes-Benz előző generációs C63 AMG sportautóját, ugyanis a szedán orrában egy 6.3 literes V8-as szívómotor dolgozik, amit az átlagostól alig eltérő külső takar. Ezt dobták fel pár okos kiegészítővel.

A Mercedes W204-es C-osztálya bár nem aratott feledhetetlen sikereket, alapvetően egy kellemes autónak számított és számít is a mai napig, akinek pedig megadatik, hogy egy 63 AMG variáns tulajdonosa legyen, nos ő a sokak által irigyelt kisebbségben van.

Az autó orrában ugyanis egy szívó V8-as egység dolgozik 6.3 literes lökettérfogattal, ami 457 lóerőt és 600 Nm-t jelent a hátsó kerekekre szállítva. Ennek segítségével 4,5 másodperc alatt tudja le a német torpedó a százas sprintet, míg végsebességét 250 km/órára korlátozták a mérnökök.

Ám a hihetetlen teljesítményhez sokak szerint túl szolid külsőt társítottak a csillagmárkások, így nem egy tulajdonos alakította vagy alakíttatta át kedvencét, hogy kitűnjön a tömegből. Az alábbi képeken is egy ilyen példát láthatunk.

A mutatványhoz nem kellett sok dolog, ugyanis csak egy világoskék matt fólia, egy szett bronz Vössen VFS2 felni és egy Innotech Performance kipufogórendszer került alá, mégis mintha újjászületett volna. Bár minden autót ilyen egyszerű lenne igazán mutatóssá varázsolni!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/