/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Öszvér ötös BMW

2014. augusztus 17. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akadnak autók, amikre rápillantva rögtön megállapíthatjuk, hogy gazdájuk vagy nem gondolja komolyan az életet, vagy túlzásba vitte a törődést. Ennek esett áldozatául az a piros E39-es ötös BMW is, amely fiatalabb márkatársaitól örökölt alkatrészeket.

Egyszerűen nem lehet eldönteni, hogy sírjunk-e, vagy nevessünk, amikor megnézzük erről a szerencsétlen E39 5-ös BMW-ről készült képeket.

A 90-es és 2000-es évek egyik legkívánatosabb autóját születése után 17 évvel ugyanis szerető gazdája megpróbálta fiatalító kúrára küldeni, csakhogy ehhez családon belül válogatott alkatrészeket. Történetesen egy pár E63-as kódnevű 6-os BMW-ről származó LED hátsó lámpát, valamint a Chris Bangle-féle E65-ös 7-es sorozat első fényszóróit, melyek az őket körülölelő Hamann optikai csomaggal sehogy sem alkotnak harmóniát.

Legalább a 20 collos alufelnik és a mögöttük található fékrendszer nem sugall komolytalanságot, de a jobb első légzsák helyére került Playstation és a csomagtartót teljesen kitöltő mélynyomó-rendszer már megint inkább az agymenésről szól, mintsem logikus gondolkodásról.

Mindenesetre a különleges és minden bizonnyal egyedi 5-ös új gazdájára vár egy internetes licit keretein belül, ahol az eddigi legnagyobb felkínált összeg 7200 dollár – mintegy 1,7 millió forint – aligha éri el a ráköltött pénz mennyiségét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/