/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Peugeot 205 GTi Gutmann

2014. február 11. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

Az 1986-ban bemutatott, 1,9 literes Peugeot 205 GTi kora egyik legjobb forró ferdehátúja volt. Ma egy gyári állapotú példány a vágy tárgya, és igen nagy értékű, különösen, ha az egy Gutmann tuningos modell, amiből összesen 300 darab készült. Az olaszországi Peugeot ezek közül szerzett meg egyet és újította fel.

A Gutmann tuningos 205 GTi 128 helyett 160 lóerőt teljesített, ami a négyszelepes Peugeot 309 GTi hengerfejnek, az egyedi motorelektronikának, az olajhűtőnek, a sportlégszűrőnek és a sportkipufogónak volt köszönhető. De nemcsak a motort izmosították, 3 centiméterrel megültették a kasztnit, első toronymerevítőt szereltek be, rövidebbre vették az ötödik sebességfokozatot, megerősítették a kuplungot és erősebb fékekkel látták el az autót. Ezen kívül  14-es helyett 15-ös felnikre állították az autót, az utastérbe pedig fehér számlapos műszereket és Gutmann háromküllős sportkormányt tettek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/