/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: színorgia a Rolls-Royce-nál

2019. augusztus 22. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

A kaliforniai Pebble Beach környező hegyei, homokja és a tenger inspirálta a Rolls-Royce legújabb, pasztell színű járműkollekcióját, amelyet a Monterey Autós Hét látogatói láthattak először.

Az elmúlt években szárazság, erdőtüzek, és hatalmas esőzések is sújtották a kaliforniai Monterey félszigetet, idén azonban színes vadvirágok árasztották el a területet. A goodwoodi mestereket is ezek ihlették a pasztell kollekció megalkotásakor. A gyűjtemény három Rolls-Royce Black Badge modellből áll.

A kollekció első autója egy pasztellzöld Ghost Black Badge, amely a szárazság és az erdőtüzek után újjászülető flórát szimbolizálja. A fekete bőr belsőt zöld csíkozással tették egyedivé.

A kollekció második autója egy Dawn Black Badge, amely hétrétegű korallpiros fényezést kapott. A káprázatos árnyalatot fehér bőrbelső kíséri, amely a virágzó észak-kaliforniai hegyoldalakra és völgyekre emlékeztet.

A trió utolsó tagja egy Wraith Black Badge modell egyedi Semaphore sárga színre fújva. Ez az árnyalat a legfényesebb, ‘legnaposabb’ az összes közül. A kabin szürke és citromsárga bőrkárpitozást kapott, s nem maradt ki az ikonikus éjszakai égboltot mintázó mennyezetkárpit sem.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/