/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Szivárványszínű Dodge Viper GTC

2015. február 15. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Autójának maximális személyre szabhatóságára utalva bemutatta a Dodge Chicagóban a Viper GTC speciális kiadását, mely még így is csak az elérhető 8000 külső szín egy részét viseli magán.

Amikor a Dodge nagyjából egy hónapja bemutatta a Viper GTC-t, kiderült, hogy az autót megrendelő ügyfelek összesen 8 ezer féle külső fényezés, 24 ezer féle versenycsíkok, 16 féle belső összeállítás, 10 féle felni közül és 6 féle optikai csomag között válogathatnak.

Ennek demonstrációjaként állított ki egy igencsak színesre sikerült példányt Chicagóban a gyártó. A képeken látható Viper GTC nagyjából a szivárvány összes színét megkapta, míg első lökhárítójára egy karbon toldatot, csomagtérfedelén pedig egy szintén szénszálas szárnyacskát visel.

A spéci Viper elől-hátul különböző felniket és eltérő színű féknyergeket kapott. Bár aligha fog rendelni akárki is ilyen összeállítású modellt, az autót 94 995 dolláros indulóártól lehet megrendelni, az első példányok pedig az év második felében kerülnek tulajdonosaikhoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/