/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Teljes bőrözést kapott az új Skoda Superb külseje

2015. augusztus 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy designer egyetem hallgatói teljesen barna bőrbe burkolták a legújabb Skoda Superbet. A végeredmény szemet gyönyörködtető lett, azonban az utakon valószínűleg sosem fogunk látni a megvalósításból.

Az új Skoda Superb már eddig is sokak érdeklődését felkeltette leginkább alacsony vételárához képest kínált kényelme és eleganciája miatt, azonban az alábbi példány még kívülről is  egészen más, mint társai.

A Firenzei Egyetem (Università degli Studi di Firenze) hallgatói ugyanis – a tetőt leszámítva – a négykerekű teljes külsejét barna bőrrel vonták be a Skoda vezető designmérnöke, Jozef Kaban kérésére. A mindenhol tökéletesen simuló anyagot az élek mentén finom varrásokkal egyengették a lemezekhez, így a végeredmény bámulatos lett.

Aki arra számít, hogy esetleg valami borsos felárért saját ízlése szerint kérhet külső bőrözést cseh limuzinjára, sajnos csalódnia kell, ugyanis a modell megmarad egyetlen példányos bemutató autónak a gyár főhadiszállásán.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/