/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Tesla Cybertruck a dubaji rendőrség kötelékében

2019. november 29. 10:30   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche 918 Spydertől kezdve a Lamborghini Aventadoron át a Bugatti Veyronig, a Dubai rendőrségnek számos lenyűgöző járőrautó van a birtokában. Az impresszív flotta erődemonstráció és remek turistacsalogató eszköz is egyben; és folyamatosan bővül. A testület legújabb beszerzése egy Mercedes-AMG GT 63 S, de leadtak egy rendelést egy Tesla Cybertruckra is, amelyet máris megcsodálhatunk a jellegzetes fehér-zöld színekben.

dubai-police-tesla-cybertruck-1

Elon Musk szerdai tweetje szerint már 250 ezer megrendelés érkezett a vonalzóval rajzolt Cybertruck pickupra, s a Dubai rendőrség egyik volt közülük. Az izgalmas, szupersportautókkal tömött rendőrségi flotta tehát 2021 végén (ha a sorozatgyártás a terv szerint elindul) egy elektromos hajtású kisteherautóval gazdagodik. Részleteket nem tudunk, de a rendőrség minden bizonnyal egy hárommotoros csúcsmodell mellett döntött, amely 2,9 másodperc alatt gyorsul fel 96 km/órára.

A Dubai rendőrség a Twitteren tette közzé ezt a fényképet, amin a Cybertruck már a testület hagyományos fehér-zöld festését viseli. A jármű a legnépszerűbb turista helyszíneken fog járőrözni, mint a Burj Khalifa, a La Mer, a Jumeirah Beach Residence és a Sheikh Mohammed Bin Rashid Boulevard.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/