/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Tony Stark ilyen Hyundai-jal járna

2018. július 22. 12:40   |   Autoblog
címkék:  

“A páncélom jól kormányozható, gyors és rengeteg örömet szerez a partikon” – mondta Tony Stark, a Vasember. A Hyundai erre most bemutatta a Vasember páncél stílusában készült Kona crossovert, amely limitált példányszámban a jövő év elejétől megvásárolható lesz.

Az idei Comic-Conon a Marvel stand központi helyét elfoglaló Kona Iron Man Edition számos külső és belső megoldásával a Vasember páncélt juttatja eszünkbe. Az autó mindenekelőtt egyedi fénymintát kapott, olyan nappali világítással, amely a páncél arcmaszkjára és szemformájára emlékeztet. Emellett a tetőn az arcmaszk rajza látható, a motorháztetőn egyedi V-minta jelenik meg, s több ponton Vasember és Stark Industries feliratok díszítik a karosszériát. Persze a karosszériafényezés is különleges, Vasember vörös és matt szürke kombinációja. A 18 colos felnik is ebben a két árnyalatban pompáznak.

Bent, a műszerfalon Tony Stark kézjegye olvasható, a váltógomb egyedi, de a szélvédő kijelző sem mindennapi.

A Hyundai Kona Iron Man Edition gyártása decemberben indul, az első példányok a jövő év elejétől vehetők át.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/