/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Világjárók kedvence

2014. július 09. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Mercedes bemutatott egy új kiadást V-osztályú kisbuszához, mely a nagyobb turnéra készülő embereket veszi célba. A felszereltség olyan extrákat tartalmaz, mint a franciaágy vagy a konyha.

A Mercedes-Benz Düsseldorfban mutatta be V-osztályához szóló Marco Polo kiadást, amely tulajdonképp egy mozgó mini lakássá változtatja a kisbuszt.

A külső egyszerre vagány és praktikus, ugyanis a tető egy kinyitható harmonikaszerű rekeszt tartalmaz, ahol extra hely rejlik. A belső közben minden téren a luxus szintet hozza: sínen tolható, forgatható és ággyá alakítható bőrülések találhatók a kabinban, a hajókra jellemző fa padlóval és zongoralakk, valamint fém díszítőelemekkel a szekrények körül.

Az otthonosságért a LED belső világítás, a mosdókagyló, a hűtő és a két gázégős mini konyha felel. Ezek mellett még egy toalett is a felszereltség részét képezi. A hátsó elektromos ülések a maximális kényelem érdekében egyetlen gombnyomásra ággyá alakulnak, de ha ez nem lenne elég, a felső harmonikaszerű részben is kialakítható egy fekhely az ide telepíthető matrac segítségével.

Hogy menet közben se valljon szégyent a kisbusz, a Marco Polo kiadást négyhengeres gázolajosokkal tették gazdaságosan dinamikussá a mérnökök. Az alapot a 136 lóerőt és 330 Nm-t produkáló 200 CDI jelenti, a következő lépcsőt a 163 lovat és 380 Nm-t teljesítő 220 CDI adja. A csúcson egy 190 lőerős változat trónol 440 Nm-rel, amely értékek közel tíz százalékkal (204 lóerő és 480 Nm) képesek még nőni túltöltéssel – ha épp előzni szeretnénk.

A Marco Polo Mercedesek július 29-étől vásárolhatók meg Németországban, ám a várhatóan borsos árazásról egyelőre még nincs hír.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/