/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képsorozata: Napjaink autói szuperhős jelmezekben

2016. március 28. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mi lenne, ha Pókember egy Ferrarival, Batman BMW-vel, Superman Bugatti Chironnal járna? Bár sosem fog bekövetkezni, egy lelkes csapat elkészített pár szuperhős jelmezt a ma népszerű négykerekűekhez.

Vajon melyik szuperhős milyen autót vezetne a valóságban? Valami ilyesmi kérdésre adhat választ a carwow.co.uk képgyűjteménye, melyben a mostanság népszerű képregényfigurák kaptak egy-egy hozzájuk illő modellt.

Így került Wonder Woman témája (azaz szerelése) egy Lamborghini Huracánra. Meg kell hagyni, jól állnak a kék-piros kombinációhoz az arany csíkok és felnik, bár aligha lesz olyan fanatikus rajongó, aki átfóliáztatja esetleg kedvenc olasz gépét.

Ennél talán még egy fokkal találóbb a Farkas öltözékbe bújtatott második generációs Audi R8. Különösen az első lökhárítóra szerelt 3-3 légterelő, melyek a mutáns karmait szimbolizálják. A hatalmas légterelő már csak hab a tortán.

Legalább ennyire merész a hálót szőtt Ferrari 488 Spider. Ahogy nevéből is adódik, Pókember (Spiderman) kék-piros gúnyájához tökéletesen illenek a pókhálós fekete felnik. A nyitott tetőnek köszönhetően a hős pedig bármikor kiugorhat az autóból, hogy a rosszfiúk nyomába eredjen.

Egy igazi izomautóra került a Vasember témája. A Chevrolet Corvette büszkén hordja magán a piros-sárga kombinációt, Z06-os változat lévén ráadásul egy 6.2 literes V8-as aggregát gondoskodik mozgatásáról, és egy komolyabb optikával is büszkélkedhet, amit a szélesített kerékjárati ívek csak tovább fokoznak.

A szuperhősök fekete báránya, Dead Pool az autók terén is szeret különbözni a többiektől, így beéri egy Ford Mondeóval, amit kellőképp leültettek és kiszélesítettek. A matt fekete felnik jól harmonizálnak a piros-fekete színösszeállítással, és persze a két kard sem maradhat ki a csipkelődő megjegyzés mellett a hátsó lökhárítón.

Amerika kapitánya hű marad hazájához, így egy vérbeli amcsi verdát választott, melyen ott díszeleg pajzsa is. A Ford Mustang ezen túlmenően a GT350R változat, így 530 lóerős V8-assal szerelték.

Érdekes módon talán az összes résztvevő közül pont a Batmobile lett a legegyszerűbb, ugyanis egy BMW M2 lett az alapja, melyre a fekete fényezésen túl denevér logót formáló vesék, oldalsó szárnyak és kipufogók kerültek. Első ránézésre nem az a fegyverarzenállal ellátott csúcsmasina, de legalább a tempójára nem lehet panasz.

A vizet pöfögő Toyota Mirai hidrogénhajtású modellje lett Aquaman választása, így uszonyokat és sárga-zöld témát kapott háromküllős felnikkel. A méretes LED menetfények és légbeömlők talán most először állnak igazán jól az autónak.

Végül Superman és az ő Bugatti Chironja maradt, aminek elején ott virít az S logó, illetve nappali menetfénye piros színben világít. A szénszálas kasztni kék-piros színben díszeleg citromsárga csíkokkal elválasztva. Talán a kétszínű felnik nem a legnyerőbbek az összképhez egy Chiron már önmagában is hibátlan jelenség, így pedig már igazán egyedi négykerekű.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/