/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap videója: BMW M autók gyorsulási versenye

2017. szeptember 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nyílt utcán aligha lenne esélyünk a következő videón látottakhoz hasonló esetet végig izgulni, ezért a CarWow összehozta nekünk a jelenlegi négy legizgalmasabb BMW M modellt, hogy kiderüljön, melyik a legjobb sprinter 400 méteren.

Adott egy 370 lóerős és 500 Nm-es teljesítményű 3.0 literes motorral ellátott BMW M2-es, amely bizony a leggyengébb az alábbi bajor mezőnyben, ráadásul kézi kapcsolású sebességváltóval vértezték fel a gyárban, ráadásul 1570 kilogrammos tömegével nem is a legkönnyebb a kvartettben, hisz a következő versenyző M4-es kupé Competition csomaggal 450 lóerő mellett 550 Nm-es forgatónyomatékot facsar ki 3.0 literes duplaturbós aggregátjával, míg 1533 kilogrammos tömegével pehelysúlyúnak számít (papíron ez a legjobb sprinter 4,1 másodperces százas idővel).

Az M5-ös már egy igazi vadállat, ugyanis 4.4 literes V8-asából 600 lóerőt és 700 Newtonmétert húztak elő a mérnökök, ám 1870 kilogrammos tömegével elég nagy hátránnyal indul. Nem beszélve az M6-osról, amely ugyanezen aggregáttal szerelve 1925 kilogrammot kénytelen cipelni, így „csak” 4,5 szekundum alatt katapultál százra.

Az alábbi videón látszik is a papírforma beigazolódása a százas tempó eléréséig, ám hogy onnan mi történik, azt érdemes megnézni. Vajon ki nyer?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/