/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Porsche 911 ülése hivatalos görgősszékként

2016. április 09. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha nem telik az embernek egy méregdrága sportautóra, de legalább egy kis érzésre vágyik, vagy épp egy 911-est birtokol és még otthon sem bír szabadulni a komfortérzettől, akkor a Porsche 911 Carrera GTS és GT3 kagylóülése tökéletes választás lehet.

Jópofa ötlettel kíván a rajongók kedvében járni a stuttgarti autógyártó ugyanis mostantól nem csak az egyes modellekhez, de otthonra is rendelhetők lesznek bizonyos alkatrészek.

Például az alábbi képeken látható 911 Carrera GTS és GT3 fotel, mely nem csak más lábakon áll, de könyöklőt is kapott, azonban varrása, anyaghasználata és méretei megegyeznek a négykerekűekbe szerelt testvéreivel. Ráadásul a támla egy beépített akkuról elektromosan dönthető is, és az egész csupán 35 kilogrammot nyom.

Mindezért „csupán” 6570 dollártól, azaz több mint 1,8 millió forinttól kell megszabadulnunk, de ha ez túl drága, van egy alapverzió 5690 dolláros, vagyis 1,56 millió forintos áron. Aki az egész irodáját/szobáját stuttgarti ereklyékkel szeretné berendezni, annak tetszeni fog a 911 Turbo alufelni óra (632 ezer forintért) vagy a GT3 Cup szárnya könyvespolccá alakítva (1 163 ezerért). A Porschének ez minden bizonnyal jó üzlet, de egyébként az sem kizárt, hogy érdemes előbb egy komolyabb roncstelepen szétnézni hasonló portékák után kutatva.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/