/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A világ legexkluzívabb belsője

2015. május 09. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A bolgár Vilner nevű tuningműhely luxuskabinná varázsolta a brit Morgan Plus 8 klasszikus roadster belterét. Még a bajuszkapcsolókra és a biztonsági övek csatjaira is jutott a steppelt bőrből.

Azt már tudjuk, ha a Vilner előáll valamivel – mint amilyen ez a BMW is lett – akkor a cég emberei nem aprózzák el a munkát. Így született meg legújabb remekművük, egy átbőrözött kabinú Morgan Plus 8.

A tuner az elkészített munkával arra szeretné felhívni a figyelmet, mennyire egyedi igényeket is képes kielégíteni, hisz a 2003-as Morgan sem egy mindennapi autó (egy 35. évfordulós példány, melyből csupán száz darabot készítettek), ráadásul az elvégzett átalakítás is igen részletes. Még a bajuszkapcsolókra, de az ajtónyitó kilincsekre is került bőr – előbbire mélybarna, míg utóbbira fekete hasított bőr – de a biztonsági övek csatjait, illetve a műszerfal felső részét sem hagyták csupaszon a munkások.

Csak emlékeztetőül, a Morgan Plus 8 meghajtásáról egy 4.0 literes nyolchengeres szívómotor gondoskodik 190 lóerő (140 kW) és 320 Nm kíséretében. Ezt az erőt egy ötfokozatú manuális váltó továbbítja a hátsó kerekek felé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/