/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A világ legrosszabb Batmobile utánzata

2018. november 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem tudjuk, mit követett el ez a Saab 9-5, de egy extra motorháztető hozzáadásával, az utasfülke lefelezésével, egy béna orral és a Batman jel felfestésével elérte gazdája, hogy az is szánakozva nézzen autójára, akinek fogalma sincs a szuperhős létezéséről.

Láttunk már temérdek próbálkozást a Batmobile utánzására, melyek közül akadtak egész jó példányok, de vannak közöttük nevetséges megvalósítások, amikor egyszerűen jobb lett volna mindent úgy hagyni, ahogy a gyárban anno kitalálták.

Az alábbi Saab 9-5 sem a jobbak közé tartozik, bár egészen messziről (valahonnan a világűrből) még nem is olyan borzalmas, viszont ahogy közeledünk hozzá, egyre több szörnyű részlet kezd ordítani róla – és valami olyasmit kiálthatnak, hogy inkább a roncstelep, mint a szégyen.

Pedig a maga idejében a Saab 9-5 egyenlő volt a svéd luxus (bár ez időben az Opel birtokában volt a márka) és a biztonság nagykövetével, ami a cég megszűnésével sajnos egyre inkább megkopott. Talán elég volt ennyi az autó tulajának, hogy egy komplett átalakításra adja fejét, esetleg amúgy is összetört állapotban volt, a lényeg azonban, hogy a szedánból egy dupla motorháztetős, lefelezett kabinú vicc épült néhány festett Batman logóval, egy borzalmas orrdísszel, egy szárny féleséggel és a hátsó oldalablak túllógásával.

Sajnos nem csak csúnya, de részleteiben nézve is igénytelen, hisz a hegesztések rossz minőségűek, a festés gyatra, a gyári felni pedig pláne nem illik az összképbe. Nem is csoda, hogy ahol felbukkan, rögtön fotó készül róla – és nem azért, mert olyan különleges. A legfurább, hogy svéd rendszám található rajta, ami a biztonságos közlekedés hazájában elég elképzelhetetlen egy ilyen ön és közveszélyes négykerekűn. Vajon gazdája büszkén ül bele és mutatkozik vele?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/