/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A világ legrosszabb Batmobile utánzata

2018. november 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem tudjuk, mit követett el ez a Saab 9-5, de egy extra motorháztető hozzáadásával, az utasfülke lefelezésével, egy béna orral és a Batman jel felfestésével elérte gazdája, hogy az is szánakozva nézzen autójára, akinek fogalma sincs a szuperhős létezéséről.

Láttunk már temérdek próbálkozást a Batmobile utánzására, melyek közül akadtak egész jó példányok, de vannak közöttük nevetséges megvalósítások, amikor egyszerűen jobb lett volna mindent úgy hagyni, ahogy a gyárban anno kitalálták.

Az alábbi Saab 9-5 sem a jobbak közé tartozik, bár egészen messziről (valahonnan a világűrből) még nem is olyan borzalmas, viszont ahogy közeledünk hozzá, egyre több szörnyű részlet kezd ordítani róla – és valami olyasmit kiálthatnak, hogy inkább a roncstelep, mint a szégyen.

Pedig a maga idejében a Saab 9-5 egyenlő volt a svéd luxus (bár ez időben az Opel birtokában volt a márka) és a biztonság nagykövetével, ami a cég megszűnésével sajnos egyre inkább megkopott. Talán elég volt ennyi az autó tulajának, hogy egy komplett átalakításra adja fejét, esetleg amúgy is összetört állapotban volt, a lényeg azonban, hogy a szedánból egy dupla motorháztetős, lefelezett kabinú vicc épült néhány festett Batman logóval, egy borzalmas orrdísszel, egy szárny féleséggel és a hátsó oldalablak túllógásával.

Sajnos nem csak csúnya, de részleteiben nézve is igénytelen, hisz a hegesztések rossz minőségűek, a festés gyatra, a gyári felni pedig pláne nem illik az összképbe. Nem is csoda, hogy ahol felbukkan, rögtön fotó készül róla – és nem azért, mert olyan különleges. A legfurább, hogy svéd rendszám található rajta, ami a biztonságos közlekedés hazájában elég elképzelhetetlen egy ilyen ön és közveszélyes négykerekűn. Vajon gazdája büszkén ül bele és mutatkozik vele?


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/