/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A vízparti nyaralók álma

2018. július 10. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Nissan elkészítette a szörfösök és pecások nyári menedékét a Titan Surfcamp személyében. A hatalmas pickupban minden megtalálható, ami a tengerparti életvitelhez szükséges. Sajnos egyelőre csak kiállítási darab készült belőle, de megfelelő igény esetén bármi lehet…

Igazi vízparti mindenest készített a Nissan a Titan XD Crew Cab pickupból, amelynek a Navara is csókolommal köszön. A hatalmas platóst elláttak mindennel, amire egy szörfösnek és/vagy pecásnak szüksége lehet.

A megfelelő homokjárásról a terepabroncsok gondoskodnak, a védelemért pedig az alvázvédő lemezek felelnek. A neoprén üléshuzatok és az extra strapabíró kárpit a nedves ruháktól kezdve a horgászfelszerelésen keresztül mindent szívesen fogad, míg a hangulatról a nyitható előtető, a plató felett elhelyezkedő alvó kabin, a napsütéssel melegedő zuhanyzó a szörfdeszka- és pecabot tartók, valamint a 118 literes hűtő gondoskodik.

Az alapot a Mississippi állambeli Cantonban előállított Titan XD szolgáltatta, amelyben egy 5.0 literes V8-as turbódízel erőforrás munkálkodik egy hatfokozatú automataváltóhoz társítva. A kellemes hangulatú fóliázáshoz egy 1967-es Nissan Patrol és egy 1971-es Datsun Bluebird szolgáltatta az ihletet.

A Titan Surfcamp a régi idők hangulatát kívánja visszahozni a modern kor technológiájának segítségével, hogy általa még kellemesebb kikapcsolódás legyen a vízpartokon lazulni és átadni magunkat a végtelen szabadságérzetnek. Arról egyelőre nem álmodhatunk, hogy a japánok elkezdjék sorozatban gyártani a szabadidő-pickupot, azonban megfelelő igény esetén aligha állnának ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/