/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a régi-új Audi S1

2010. november 17. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

Öt henger, KKK turbó, 530 lóerő és 3,1 másodperces gyorsulás 100 km/órára – s ezek nem egy új szuper-sportkocsi jellemzői. Ezek az adatok az Audi Sport quattro S1-hez, a 80-as évek legendás versenyautójához tartoznak.

A sport felfüggesztési rendszereket gyártó német H&R támogatásával két évig dolgoztak a szakemberek, hogy makulátlan állapotba hozzák ezt az 1986-os példányt, amelynek kormányát többek között Michéle Mouton is tekerte a rali világbajnokságon. A legendát nemcsak feltámasztották, hanem forgalmi engedéllyel is ellátták, így akár velünk is szembejöhet az úton.

A felújított S1 alatt természetesen H&R futómű teszi a dolgát. A német specialisták immár young- és oldtimerekhez is kínálnak egyedi futómű alkatrészeket, így ezek a kocsik hasonló élményt nyújthatnak az úton, mint a mai modern autók. Jelenleg a régi Alfák, Audik, Porschék és Mercedesek tulajdonosai találhatják meg a számításukat a H&R-nél, de a cég egyéni megrendelésre is szívesen dolgozik. A képen látható Audi S1 egy állítható magasságú és keménységű futóművön nyugszik, amely speciális clubsport beállítással is rendelkezik.

Aki élőben is szeretné látni ezt a fantasztikus sport quattro S1-et, látogasson ki az Essen Motor Show-ra, a H&R standján megtalálja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/