/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Focus RS Le Mans Classic kollekció

2010. június 24. 21:16   |   Autoblog
címkék:  

Az Ecurie Ford France öt darab Focus RS-ből álló kollekciót készített a július 9-11. között megrendezésre kerülő Le Mans Classic versenyre. Az egyedi színekben pompázó autók mindegyike egy ‘kék ovál’ történelmet író Le Mans-i 24 órás versenyen részt vett autó előtt tiszteleg.

A fekete színű, ezüst csíkos Focus az 1966-ban győzelmet arató Ford GT40 Mk II-nek állít emléket, a fehér csíkokkal ellátott piros autó az 1967-ben eredményes GT40 Mk IV előtt tiszteleg, a fehér színű, kék középcső csíkkal dekorált RS pedig a Ford France által 1967-ben nevezett Mk IIB dekorációját adja vissza. A kék-narancssárga Focus egyértelműen az 1968-as és 1969-es 24 órás viadalt uraló Gulf Oil GT40 versenyautók tiszteletére készült, míg a kék-sárga Focus az 1972-es Touring osztályt megnyerő Capri RS 2600 dizájnja alapján készült.

Mind az öt autó egyedi beltérrel is bír. A Recaro székek bőr és gyémántmintás alcantara kárpitozást kaptak elöl és hátul, a külső színnel harmonizáló díszöltésekkel. A váltószoknya, a kézifékkar és a könyöklő valódi bőrből készült.

Az egyedi Focus RS-eket a júliusi Le Mans Classicon elárverezik. Leendő tulajdonosaik egy limitált darabszámú, különleges Le Mans Classic karórát is kapnak ajándékba.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/