/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Amikor rossz pedálra lépünk

2015. május 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy Volkswagen Touareget vezető kínai sofőr megtalálta az ideális parkolóhelyet egy Porsche 911 géptetején egy parkolóházban, miután a fék helyett gázra lépett. Még szerencse, hogy mások nem tartózkodtak útjában az incidens bekövetkeztekor.

Felfutott a Porsche 911 orrára egy Volkswagen Touareg Kínában, miután a terepjáró vezetője a fék helyett a gázpedálra lépett.

A Bejing egyik parkolóházában történt baleset azért következett be, mert a VW-t vezető hölgy hirtelen a fékre akart lépni, miután túlzottan megközelítette a drága sportautót, ám épp ez okozta a nagyobb bajt, hisz ahelyett, hogy megállította volna, még lendületet adott a nagy terepesnek.

Az autóját a koszolódástól is féltve letakargató porschésnak így most valószínűleg nem a por lesz a legnagyobb baja, miután a járgány eleje csúnyán megrongálódott. Legalább az ügyetlen hölgynek sem esett baja, de biztosan nem lesz olcsó mulatság helyre hoznia az okozott kárt.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/