/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Aston Martin gyári pink fényezéssel

A brit autómárkára nem lehet mondani, hogy nem tesz eleget vásárlóinak. Valaki pink színben rendelte meg Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake modelljét, a gyártó pedig teljesítette a kérést. Hogy milyen szájízzel, azt nem tudjuk…

Lehet nem szeretni az Aston Martint, de abban talán mind egyetérthetünk, hogy szép modellek szoktak legördülni a patinás brit márka futószalagjáról.

Nem kivétel ez alól a kombi fenekű Vanquish Zagato Shooting Brake sem, mely érezhetően az autók fejlesztésében közreműködő Mercedes-Benz behatása. A különcködő Aston Martin modellt ráadásul egyedi igényekre szabva is kérhetik az ügyfelek, például a legkülönfélébb külső és belső színekkel díszítve (vagy rondítva). Talán nem a legjobb szemléltetés, de akár a képeken látható pink fényezéssel is elkészíti a gyártó a modellt. Egy olyan színben láthatjuk a ritkaságot, ami inkább illene Barbie új játékterepjárójához, mint egy sportautóhoz.

De az autóipar már csak ilyen, lefekszik annak, akinek le kell, mindehhez pedig még jó képet is vág. Az autót ugyanis Andy Palmer, a cég vezérigazgatója fényképezte le egy séta alkalmával a telepen, ahonnan majd első tulajdonosához viszik. Mr. Palmer büszkeségének adott hangot Instagram posztjában, hogy egy szerencsés tulaj ilyen szép autót rendelt magának.

A szerencsés gazdi ezért a mindössze 99 példányszámban gyártásra kerülő négykerekűért pedig több mint félmillió dollárt, azaz 141 millió forintot fizet, és valószínűleg nagy rajongója a pink színnek. Mi inkább vinnénk a tőle balra álló mélyvörös darabot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/