/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az alábecsült LaFerrari

2018. szeptember 21. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

863 millió forintnyi dollár nem volt elég egy gyakorlatilag új LaFerrariért egy online árverésen, ahol az autó végül maradt az eladó tulajdonában, miután a kínált összeg nem érte el a minimálárat.

Míg 2013-as bemutatásakor a szerencsés kiválasztottak 1,3 millió euróért (400 millió forint) vehettek maguknak a 499 darabos LaFerrari szériából, addig mostanra ez az összeg több mint a duplájára emelkedett, ugyanis a minap 863 millió forintnyi (3,125 millió) dollárért sem cserélt gazdát egy makulátlan 2015-ös példány.

A szóban forgó autó mindössze 95 mérföldet (125 km-t) futott, s természetesen rendelkezik minden eredeti dokumentummal és tartozékkal, illetve kaliforniai rendszámmal is, míg klasszikus Ferrari-piros fényezését az ötküllős felnik, a piros féknyergek és a belül is piros bőrözés teszi teljessé.

A csodamasina meghajtásáról egy fejlett hibrid rendszer gondoskodik egy 800 lóerős 6.3 literes szívó V12-es benzinmotorral, illetve egy 163 lóerős elektromotorral, így a két egység legnagyobb összteljesítménye 963 lóerő, illetve 900 Nm csúcsnyomaték. A bődületes erőt a hátsó kerekekre egy hétfokozatú duplakuplungos automataváltó juttatja el, így álló helyzetből kétszázra mindössze 7 másodperc alatt képes katapultálni, s meg sem torpan 350 km/óráig.

A Bring A Trailer oldalán árverésre bocsátott LaFerrari drágának nevezhető, ennél többért is keltek el a múltban hasonló példányok, s az idő bizony a jelenlegi tulajdonosok pénztárcájának dolgozik, ugyanis egyre kevesebb lesz az ilyen, újszerűnek megőrzött, hibátlan példány a piacon az évek előre haladtával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/