/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az eddigi legszebb Audi R8

2018. április 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem is egy mezei R8, ugyanis a jelenlegi csúcsmodellt, egy V10 Plust vett kezelésbe az R1 Motorsports hatalmas ADV1 felnikkel, egyedi színnel, valamint karbon kiegészítőkkel. Bár a teljesítmény nem nőtt, a látvány miatt akár pár lóval többet is elhinnénk a gyári 610-nél.

Sikertörténet az Audi második generációs szupersportautója, ugyanis a magánvásárlók mellett a tuningcégek is előszeretettel készítenek a modellhez különböző szépítő-átalakító csomagokat.

Most épp az eddigi legerősebb, V10 Plus példányt vette kezelésbe az R1 Motorsports nevű nemesítő manufaktúra. Az 5.2 literes V10-es szívómotorral szerelt modell 610 lóerejét nem piszkálták a mérnökök, csupán a külsőre mentek rá, amit viszont egy szinttel magasabbra emeltek a gyárinál is.

A legfeltűnőbb részlet a Nardo szürke matt fényezés mellett az ADV10 M.V2 CS arany felnijei, melyek elől 20×9, hátul 21×12.5 collos méretben állnak rendelkezésre.

A látványt tökéletesen kiegészítik a szénszálas kiegészítők, mint amilyen a fix hátsó szárny, az oldalsó légbeömlők borítása, az első lökhárító toldata vagy épp a méretes diffúzor.

Mivel túlzásokba nem szeretett volna esni a tuner, így elmondható, hogy a „kevesebb néha több szellemében” tökéletes lett a végeredmény.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/