/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az egyedüli Pagani Huayra BC

2017. május 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy amerikai autógyűjtő palettáját fogja mostantól díszíteni az alábbi, kék és fekete szénszálas kasztnis Huayra BC. Az autóból mindössze egy darab készült és nem csak különleges külsővel, de mérték utáni belsővel is rendelkezik gazdája örömére.

Kris Singh egy dúsgazdag autógyűjtő, akinek többek között olyan modellek állnak garázsában (vagy inkább garázsaiban), mint a Koenigsegg Agera XS, a Lamborghini Veneno Coupe (amelyből mindössze négy darab létezik a világon) vagy épp a Pagani Huayra La Monza Lisa.

A milliárdos most egy újabb olasz műremekkel bővítette gyűjteményét a Huayra BC Macchina Volante személyében. Az autóról érdemes tudni, hogy kívül a kék és fekete színeket ötvözték rajta a designerek tökéletes harmóniát alkotva az apró, olasz zászló színeit felhasználó csíkokkal karöltve. A teljesség igénye nélkül a kasztni kék és fekete karbonból áll, míg a felnik peremei szintúgy kék színben pompáznak, ahogy a féknyergek is. További eltérés „mezei” társaihoz képest, hogy plusz légbeömlők találhatók a hátsó kerekek előtt, illetve a tetőn.

A belsőt a külsőhöz hasonló hangulat veszi körbe a fényes kékre színezett alkatrészekkel, fekete alumíniummal, piros, fehér és zöld cérnával varrt fekete hasított bőrrel és a szénszálas műanyagokkal.

Ami a meghajtást illeti, ezt a Huayrát is a Mercedes-AMG duplaturbós V12-ese mozgatja 800 lóerővel és 1100 Newtonméteres bődületes nyomatékkal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/