/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az első skicc a Mercedes C-osztály kabriójáról

2016. február 15. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nemsokára bemutatják a németek a 4-es kabrió BMW ellenfelét. A nagy népszerűségnek örvendő C-osztály kabrió változata Genfben mutatkozik be, addig pedig egy ízelítő képpel köszönik meg a közönség türelmét a csillagmárkások.

Alighanem a Mercedes-Benz idei genfi megjelenésének legnagyobb dobása lesz az új C-osztály kabriója, amelyet páran már lencsevégre kaptak tesztelés közben, de az álca mögé bújtatott példányok eddig nem sokat mutattak magukból.

A pletykák szerint a vászontetős C a kupéra fog leginkább hajazni, ám hogy hátulja mennyire tér majd el tőle, az még mindig rejtély – a Mercedes skicce alapján egy elég pofás középkategóriásra számíthatunk.

A nyitott tetős száguldást az AIRSCARF (légsál) és az AIRCAP (légsapka) fantázianevű extrák segítik majd elő. A nyitás-zárás mechanizmusa természetesen elektromos lesz, de egyelőre nem tudni, pontosan mekkora sebességig lesz lehetséges és mennyi ideig tart majd.

Ilyen lesz a C-osztály Cabrio

A motorválaszték a kupéból eredeztethető, így négy- és hathengeres aggregátokra lehet számítani, a csúcsot pedig valószínűleg először a C43 Cabriolet fogja jelenteni 3.0 literes duplaturbós V6-os benzinmotorjával, amely 367 lóerőt (270 kW) és 520 Nm-t képes előállítani. A C63 AMG a Mercedes szokásaihoz híven csak egy-két év múlva jelenik meg a piacon, de a tunerek biztos kitalálnak majd ezt-azt a kisebb testvér erősítésére.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/