/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az Év Autója a hölgyek szerint

2016. november 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

És a győztes… a Jaguar F-Pace? Igen, legalábbis a gyengébbik nem szemében a brit terepjáró lett 294 különböző autóból a befutó idénre. Az F-Pace-t ráadásul a Világ Női Szabadidőautója címet is begyűjtötte a rangos elismerés mellé.

Ahány ember, annyi ízlés, de ha a nők összefognak valamiben, akár nagyobb egységet is tudnak alkotni, mint a látszólag mindenben egyetértő férfiak. Így lehet az, hogy egy olyan négykerekű kapott elismerést, amely alapesetben talán a dobogóra sem kerülne a sokszínű mezőnyben.

A gyengébbik nem 17 képviselője nemrégiben szavazta meg 2016 Női Világ Év Autója cím nyertesét, amelyben a Jaguar F-Pace győzedelmeskedett leelőzve a Volvo XC90-et és 292 egyéb riválist.

Az angol terepes emellett a Világ Női Szabadidőautója címet is hazavitte, úgyhogy a hölgyek körében várhatóan elég népszerű lesz a modell, amely hazánkban 12 125 ezer forinttól vihető haza legolcsóbban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/