/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az ördög Porschéje

2018. június 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mindössze 25 példány elkészítését tervezi a klasszikussá érett Porsche 993 911-eséből a Günther Werks. A 4.0 literessé érlelt hathengeres boxermotor 400 lóerőt teljesít, miközben a gyönyörű forma XXI. századi fejlesztéseket rejt.

A nevével ellentétben nem Németországban, hanem Dél-Kaliforniában tevékenykedő Günther Werks elkészítette a gyönyörűséges Porsche 993-as széria XXI. századi átiratát.

A 400R utónevet viselő autócsodából csupán 25 darabot fog készíteni a cég, s a modell egyik érdekessége a 3.6 literről 4.0 literesre növelt hathengeres boxermotor lesz, amely 270 helyett – nevéből adódóan – 400 paripát teljesít majd.

Az igazi ínyencséget azonban a karosszériamunka jelenti, amely sokakat emlékeztethet a szélesített 911 RWB-re egy kis futurizmussal kiegészítve. A teljesség igénye nélkül megtalálhatók a nagyobb hűtőmaszkok az első lökhárítón, a projektoros első fényszórók, a hatalmas kerékjárati ívek, illetve küszöbök, továbbá középre kivezetett hatalmas kipufogók, a még nagyobb, ördögi hátsó szárny és az egyedi kerekek.

Mindezért nem kevesebb mint 525 ezer dollárt, azaz 148 millió forintot kér a cég a donorautó nélkül! Cserébe persze megannyi szín- és anyagopció merül fel, melyek között szabadon választhat a megrendelő.

Az első három példány elkészítéaét még az idei év végéig vállalja a Günter Werks – különleges minőséget és élményt ígérve minden ügyfelének.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/