/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az új Honda Civic Type R

2017. március 05. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valakinek sikerült kiszivárogtatnia az új Honda Civic legvadabb kiadásáról két gyárinak tűnő fényképet. Az egyiken szemből, a másikon pedig hátulról látható a forróvérű japán csapotthátú.

Csak néhány nap van hátra a hivatalos bemutatóig, ám valakinek sikerült megszereznie kettő fotót a 10. generációs Honda Civic Type R kiadásáról.

A hivatalosnak tűnő képeken az autó eleje és hátulja vehető szemügyre, ezek alapján pedig elmondható, hogy a gyártásra érezz verzió közel azonos a tavaly év végén több autószalonon is bemutatott koncepcióval.

Mindössze fehér fényezés lett a szálcsiszolt fémes ezüst helyett, a három kipufogó is sima króm szegélyt kapott a piros szín helyett és a hátsó szárny nem szénszálas műanyagból készül – persze erre számítani lehetett mindvégig. A légbeömlő a motorháztetőn marad, ahogy a komoly optikai csomag is.

A technikai oldal azonban egyelőre titokban maradt, így csak annyit tudunk, hogy a jelenlegi Type R-ben alkalmazott 2.0 literes aggregát kap majd helyet az újdonságban is, valószínűleg 310 helyett némiképp több lóerővel a fedélzeten. Az elsőkerékhajtás és a hatsebességes kézikapcsolású váltó marad.

Az új modell gyártása idén nyáron kezdődhet a gyártó angliai telephelyén, így akár az év végén átvehetik az első példányokat a megrendelők.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/