/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az új Mercedes CLA?

2018. február 10. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A magyar virtuáldesigner X-Tomi az új Mercedes-Benz A-osztály mintájára megalkotta Kecskemét új csillagát, a négyajtós CLA kupét. Az egyelőre csak számítógépen létező újdonság érkezését jövőre várhatjuk.

Miután bemutatták a csillagmárkások a legújabb legkisebb modelljüket, az autós világ rögtön a folytatást várja a különböző változatokat illetően.

Az elképzelt A45 AMG-ről már korábban itt írtunk, most pedig a magyar gyártmányú CLA került a elő, ráadásul rögtön a magyar X-Tomi segítségével „megújulva” testvére mintájára.

A valószínűleg egyébként jövőre bemutatkozó második generációs modell minden bizonnyal örököl majd néhány vonást / elemet a most megjelent A-osztályról – ha talán annyit nem is, mint a képen látható fantázia-szülemény.

Az újdonságról egyelőre elég limitált a tudástár, de annyi biztos, hogy azonos platforma épül szoros testvérével, illetve alapjáraton elsőkerekes, némi felárért bizonyos változatok pedig összkerék-meghajtással lesznek elérhetők. A meghajtásról különböző négyhengeres, turbófeltöltős benzines és dízel aggregátok fognak gondoskodni, egy részük a Renault-Nissan konyhájáról. A legjobbak kedvelőinek pedig egyelőre csekély, de jó hír, hogy érkezni fog CLA45 AMG is, amely az A45-tel megegyező (400 lóerő körül teljesítő) egységet kapja majd valamikor a jövő év vége felé…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/