/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az új Renault Mégane RS fedetlen feneke

2017. május 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Végre megérkezett az első fotó a franciák új utcai pályaautójáról masszív középső kipufogóval, légelvezető nyílásokkal, szélesebb kasztnival, amely ismét megpróbálja elhódítani a Nürburgring leggyorsabb elsőkerék-meghajtású autója címet.

Bár még szeretnék titokban tartani, a Facebookra valaki már kitette az első igazi kémfotót a Renault Mégane RS változatának hátuljáról.

Bár nem egy tökéletes fotó, annyit már most láthatunk, hogy a jellegzetes hátsó lámpával megáldott csapott forma továbbfejlődött: hatalmas diffúzor és az elődhöz hasonlóan középen kivezetett kipufogó, diszkrét tetőszárny, a szélesített oldalaknál pedig légelvezető nyílások borzolják a kedélyeket.

Sajnos egyelőre a modell többi részét homály fedi, de 19 collos felnikre, hatalmas fékekre (elől Brembo nyergekkel), mélyre húzott hasmagasságra, nagy légbeömlőkre számítunk. Ami a meghajtást illeti, a kategóriánál megszokott 2.0 literes turbós benzines aggregát 300 lóerő körüli teljesítménnyel rendelkezhet majd, amelyet egy hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó juttat el továbbra is az első tengely felé – bár a pletykák szerint némi felárért duplakuplungos automatát is szerelnek a hot hatch-be.

Az újdonság bemutatására az idén szeptemberben esedékes Frankfurti Autószalonon számítunk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/