/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az új Subaru BRZ vagy a Toyota GT86 a szebb?

2016. május 29. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Amikor piacra dobták a Subaru-Toyota közös sportkocsiját, a jelvényen kívül szinte semmi eltérés nem volt a modellek között. A jelenlegi modellfrissítés azonban meghozta a várt stíluseltérést, így végre nem csak a márkahűség dönthet a vásárlásnál.

Végre lerántotta a leplet a ráncfelvarráson áteső modelljeiről a Toyota és a Subaru is, így lehetőség nyílt összehasonlítani a két típus közötti hasonlóságokat és különbségeket.

Ezek alapján elmondható, hogy végre nem csak a jelvények, hanem a kasztni több eleme is eltér egymástól. Például a fényszórók, a lökhárítók teljes egésze, a kerekek, de a fékrendszer és a belső tér kialakítása is egészen más a két modellnél.

Persze a vázszerkezet, a futómű, a motor és a sebességváltó is ugyanaz, így a technikától nyugodtan elvonatkoztathatunk, s elég csak a stíluselemekre koncentrálni. Talán összességében a Subaru lett a fiatalabb generáció szívét megcélzó négykerekű sportosabb belsejével, agresszívabb kiállásával, míg a Toyota a nyugodtabb sportemberek szívét hivatott meghódítani.

Csak emlékeztetőül, mindkét modell meghajtásáról a már ismert 2.0 literes négyhengeres boxermotor gondoskodik, azonban a paripák és Newtonméterek számán kicsit csiszoltak a japán mérnökök, így 205 lóerő és 211 Nm áll a vezető rendelkezésére – az automata példányokat azonban továbbra is a 200 lovas aggregáttal szerelik majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/