/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az új, szexi Nissan Micra

2016. április 02. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A kiábrándító aktuális széria kinézete és eladásai után végre körvonalazódik az új mini-Nissan külseje, amely sokkal fiatalosabbnak, élettel telibbnek fog hatni, ha végre meglépik a merészet a japánok. Itt az első elképzelés a modell kinézetéről.

Ha minden igaz, a Párizsi Autószalonon mutatkozik be a Nissan Micra következő generációja.

Talán nem túlzás, hogy a jelenlegi széria nagy baklövés volt az előtte fiatalos és tömegből kitűnő városi kisautóhoz képest, így bár sokáig váratta a nagyérdeműt, a japán márka most ismét egy merészebb dobással készül előállni.

Legalábbis a pletykák szerint, amik alapján már el is készült az első látványterv. Az alap ötletet a Nissan Sway koncepciójából merítették a művészek, így egy gömbölydedebb formát, ívelő tető- és övvonalat, nagyobb, de keskenyebb lámpákat és méretesebb felniket kaphat a csöppség.

A konkrét technikai adatokkal és a belsőt érintő változásokkal még várnunk kell, de ha valami olyan lesz a végeredmény, mint az első render kép optikája, akkor ismét sikermodellnek ígérkezik a Micra. Bárhogy is legyen, az autót, valószínűleg a Párizsi Autószalonon mutatják be a japánok és a szegmens legnépszerűbb autójának számító Ford Fiesta sikereire pályáznak majd vele.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/