/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az új Toyota Supra kellemesen túlérlelt köntösben

2019. június 01. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy virtuális designer elképzelte a BMW alapokon nyugvó új Toyota Suprát egy klasszikusan túlzásba vitt optikai csomaggal. A durva szárnyakat és szélesítést, valamint kéttónusú felniket és ültetést kapott japán kupé persze így is jól fest.

Habár még odébb van az idei, Las Vegasban rendezett SEMA Show (november eleje), a hazai, világviszonylatban elég kicsinek mondható AMTS-en pedig egy darabig még biztos nem láthatunk nemesített Toyota A90 Supra modelleket, egy merész, virtuális tollal rajzoló művész máris szabadjára engedte fantáziáját a BMW Z4-es japán megfelelőjével kapcsolatban.

Így megkaptuk, milyen az új Supra egy Rocket Bunny vagy esetleg Liberty Walk szintű (csak a látható szegecsek hiányoznak) szélesítéssel. A mindenhol kecsesen ívelt forma ugyanis kívánja, hogy egy kis teltséggel áldják meg, így Flat Hat 3D-nek nem is kellett ennél több – rögtön többféle elképzelést is kapunk.

Az első a legszolidabb közülük, itt ugyanis a kasztni színével azonos, domborított ívek mellett egy kacsafarok-jellegű hátsó szárny, mélyebbre húzott első- és hátsó lökhárító, világító körgyűrűs hátsó lámpák, hatküllős felnik és egy diszkrétnek nem nevezhető ültetés képezi a repertoárt. A második fantáziálás már egy plusz, Porsche 911 stílusú fix szárnyat és kéttónusú görgőket is magában foglal, a legvadabb viszont az a páros, melynek extra elemei külön színezetet kaptak.

Hogy milyen irányba indulnak majd meg az első nemesítéseket bevállaló tulajok, arra még várni kell, hisz eddig nem jelentkezett egy tuner sem saját elképzeléssel a Genfi Autószalonon bemutatott négykerekűhöz, de csak idő kérdése, és kiderül, ki mit kezd a 3.0 literes turbós hathengeressel szerelt, 335 lóerőt és 494 Nm-t hajszoló kupéval kívül-belül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/