/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az űrből is látható driftelés

2017. szeptember 23. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mi kell ahhoz, hogy az ember akár az űrből is lássa egy driftelés végeredményét? Többek között egy 1150 lóerős Toyota GT86, illetve kifogyhatatlan mennyiségű gumiabroncs. A japánoknak így sikerült 800 km magasból láthatóan kirajzolni a típus logóját.

Lehet, hogy sokan unalmas márkának tartják a Toyotát, mégis tudnak valamint a japánok, ha a világ egyik legsikeresebb, nem utolsó sorban pedig legmegbízhatóbb autóit gyártó cégét tudhatják magukénak. Ha pedig a motorsportról van szó, nincs lehetetlen.

Most ismét egy őrült sikerrel borzolják a kedélyeket, melyben egy 1150 lóerősre hizlalt 3.4 literes sorhatos turbómotorral szerelt GT86-os driftautó rajzolta ki a típus logóját az angliai Millbrook versenypályán olyan méretben, hogy az még a világűrből is látható volt.

Ehhez a National Geographic csapata is a Toyota segítségére volt, akik elintézték, hogy a bolygó felett 800 kilométerrel keringő Pleaides műhold a megfelelő helyen haladjon és képet készítsen a műalkotásról a megfelelő időben.

A mutatványt Fredric Aasbo, Forumal Drift Világbajnok vitte véghez a versenypálya középső részén található kör alakú aszfalton múlt hónapban, s a gumifestés tökéletesen sikerült, ahogy az a felső nézetes fényképen látszik is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/