/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Babakék McLaren roadster

Az 500-ból az egyik McLaren 675LT tulajdonosa úgy gondolta, a különleges jelző nem elég autójára, így elvitte a gyártó egyedi igényeket kielégítő részlegéhez. A végeredmény a képeken látható babakék csoda lett, amely minden részletében egyedi és tökéletes.

Egész nap el tudnánk nézegetni a képeken látható angol sportautót, és valószínűleg tulajdonosa is így van ezzel. Talán ezért fordulhatott előzőleg különleges kérésével a McLaren Special Operations részlegéhez, amelynek az a feladata, hogy egyedi igények szerint szabja át az amúgy sem mindennapos brit kocsikat.

A műveletet ráadásul egy 675LT Spideren (LT= long tail, azaz hosszabb fenekű) végezték el, amelyből csupán 500 darab létezik. Ennek alapára is meghaladja a százmillió forintot, egy ilyen munka azonban több tízmillióba fájhat még, erről persze sosem árulnak el pontos adatokat az érintettek. A babakék fényezés tökéletes összhangban van a fényesített karbon elemekkel (tükrök, légterelők, toldatok, motortakaró és a tető), így szinte kiált a figyelemért, amit valószínűleg meg is fog kapni, bárhol járjanak vele.

Az ötküllős fényes fekete 19 collos felnik nem sokat takarnak a hatalmas karbon-kerámia tárcsafékekből és a narancssárga nyergekből, ami szintén jót tesz az összképnek. A belsőt a külsővel megegyező színek teszik változatosabbá, s természetesen a szénszálas műanyag sem hiányozhat a repertoárból, ahogyan a sárga cérnával varrt hasított bőr sem.

A lélegzetelállító autó meghajtásáról egy 3.8 literes ikerturbós V8-as egység gondoskodik, amely egy hétsebességes automataváltón keresztül hajtja meg a hátsó kerekeket. Ezek fényében a 675 lóerős sportautó 2,9 másodperc alatt katapultált százra, de a kétszázat is 8,1 szekundum alatt eléri álló helyzetből. Végsebessége 326 km/óra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/