/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Batman garázsa a való életben

2016. szeptember 09. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy Sötét Lovag rajongó megépítette házának kertjében a híres karakter berendezett garázstermét. A hatalmas, mélyépítésű parkolóba a teniszpálya egy részének felnyitásával lehet bejutni.

Amikor az ember házat vesz, és autóbolondnak vallja magát, akkor mielőtt a nappali berendezésére gondolna, biztosan a garázs jut inkább eszébe. Ha ezt még megfejeljük egy kis képregényhős-imádattal, kész is a Föld legütősebb garázsa.

A legtöbben beérnék egy vagy két beállós férőhellyel, ám egy ausztrál férfi álmai mélygarázsát hozta össze: Batman tárolójának mását építtette meg. A garázs gyakorlatilag kitölti a teljes kert alatti területet, így például a felette található teniszpálya egy részét építették meg nyitható kapuvá, ezen keresztül történik a be- és kihajtás, azaz egy avatatlan szemnek nem is létezik a földalatti beálló.

Maga a terem egyébként olyan, mintha a filmben is ezt használták volna: fekete fényes járólapok és teljes plafonvilágítás található benne, csupán egyetlen dolog hiányzik a teljességhez, a Batmobil (vagy egy Lamborghini). Helyette be kell érnünk egy Mercedes-Benz SLS AMG, egy Maserati GranCabrio és egy Aston Martin DBS társaságával…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/