/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Batman Mazda MX-5-öse

2016. június 05. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A japán DAMD autónemesítő cég elkészített egy Batman stílusú optikai csomagot a Mazda új MX-5-öséhez. A tuner ráadásul annyira ráment a részletekre, hogy még a roadster kulcsa is kapott egy elegáns bőr védőtokot.

A szigetországon kívül nem különösebb hírnévnek örvendő DAMD (vagyis Dream Automotive Development and Design) elkészített egy igényes munkát a Mazda negyedik generációs roadsteréhez.

Az új MX-5 a Dark Knight – Batman – témát öltötte magára, ami annyit tesz, hogy fekete fényezést, szénszálas első lökhárító toldatot, melynek élét piros, ezüst vagy fekete festéssel kérhetik. Ugyanez igaz a küszöbtoldatokra is, míg hátul sem maradtak el az optikai fejlesztések, így egy négykipufogós, diffúzorral ellátott hátsó lökhárítót nézhetnek ezentúl a roadster mögött autózók. A 12 küllős felnik a karosszéria színével harmonizálnak, míg a féknyergeket pirosra festették.

A belsőt piros cérnával varrt bőrülések, illetve sport bőrkormány (a tetején piros csíkkal) teszi különlegessé, míg a kulcshoz egy elegáns bőr védőtokot készít a tuner. A külső elemeket egyébként együtt és külön-külön is megvásárolhatják az érdeklődők, ráadásul üvegszálból és karbonból egyaránt lehetőség van a rendelésre. Az árakról egyelőre nem tudni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kézai Simon
2016-06-26 - 10:59

Kár, hogy a képgalériában nem az MX-5, hanem a Brabus 850 6.0 Biturbo Cabrio látható…


*/