Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: BMW X2 a hozzá illő álcával

2017. augusztus 12. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hivatalos, de terepmintás matricázással álcázott állapotban gyönyörködhetünk az új BMW X2-es modelljének kellemes kiállásában. Az újdonság bár továbbra sem fedte fel valódi báját, azért így is mutat valamit…

Vicces dolog, amikor egy gyártó odáig tudja húzni az emberek figyelmét egy új modelljének bemutatása előtt, hogy ad is valamit a közönségnek, meg nem is. Márpedig úgy tűnik, a BMW ennek nagy mestere, hisz az új X2-es sorozat egyik tagját láthatjuk hivatalos fényképeken, de mégsem teljes egészében.

A gyártó ugyanis narancssárga-szürke-fekete álcába bújtatva mutatja körbe nekünk a valószínűleg nem gyengén felszerelt példányt. A Sport Aktivitás Kupé azért így is elárult pár dolgot magáról.

Például hatalmas vese hűtőrácsokat kap csinos (a fullos példányoknál LED) fényszórókkal, kellőképp, de nem zavaróan magas építéssel, motortól függően két kipufogóvéggel, szűk hátsó ablakkal, de nagy csomagtérajtóval, s persze LED hátsó lámpákkal. A többi részletre már nem kell sokat várnunk, ám a magyarországi megjelenés időpontja még kérdéses.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.