/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Csak tíz darab készül ebből a Lamborghiniből

2020. július 20. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

A Lamborghini létrehozta virtuális Ad Personam stúdióját, amely a világ bármely pontjáról lehetővé teszi a különböző Lamborghini modellek egyedire szabását. Az új létesítmény megnyitása alkalmából egy speciális Aventador SVJ modellt is megalkottak, amelyet kizárólag az SVJ modelljüket virtuálisan konfiguráló ügyfelek kaphatnak meg.

A Lamborghini virtuális Ad Personam stúdiója kétórás konzultációkat biztosít olyan ügyfeleknek, akik autójuk testre szabása miatt nem kívánnak elutazni a Sant’Agata Bolognese-ben található Ad Personam részleghez. Ehelyett a kuncsaftok márkakereskedéseikben lefoglalhatnak egy időpontot az online konzultációhoz, és egy értékesítő jelenlétében videóhívással kapcsolatba léphetnek a Lamborghini Ad Personam specialistáival. A szakemberek okostelefonon keresztül ’körbevezetik’ az ügyfelet a stúdióban és minden részletet megmutatnak. A virtuális konzultáció után elküldik az ajánlatot az ügyfélnek, számítógépes grafikákkal és anyagmintákkal együtt.

Az új Ad Personam létesítmény megnyitása alkalmából az Aventador SVJ egy különkiadását is bejelentették, amely a Xago névre hallgat. Csak 10 darabot készítenek belőle és azok vásárolhatják meg, akik virtuálisan állítják össze SVJ modelljüket.

Az SVJ Xago egyedi jellemzője az úgynevezett ’hexagonita’ séma; a karosszériát ezüstszínű, elhalványuló hatszög formák díszítik, amelyek az ülések kárpitozásán is megjelennek. A karosszérián emellett kontrasztos színű részletmegoldások fedezhetők fel, s a fekete Nireo könnyűfém felnik is az Ad Personam kínálatából valók. Mind a tíz Aventador SVJ Xago sorozatszámot kap.

Ma az új Lamborghinik több mint a fele legalább egy Ad Personam részletmegoldást hordoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/