/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Dwayne Johnson még egy Paganiba is befér

2016. július 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valószínűleg nem a közel két méteres Dwayne The Rock Johnsonról vettek mintát, amikor a Pagani Huayrát tervezték, mert a sztárnak közel 17 másodpercébe tellett kikászálódnia az olasz sportkocsiból a Nagypályások című filmsorozat második évadjának bemutatóján Miamiban.

A limuzinok már nem elég menők a sztároknak, legalábbis Dwayne Johnson a Nagypályások (Ballers) című amerikai filmsorozat következő évadjának bemutatójára nem épp egy tágas négykerekűvel érkezett.

A The Rock becenevet is viselő, közel két méter magas, bunyósból lett színész egy Pagani Huayra utasaként jelent meg a vörös szőnyeg előtt, ahol majdnem 17 másodpercet töltött el az autóból kiszállással.

A szóban forgó tettes nem más, mint egy „Project Vulcan” Huanyra nem titkolja karbonból készült karosszériáját, emellett pedig fényes cukorkapiros felniket vonultat fel, amelyek talán nagyobb felhajtást keltettek, mint a sztár kivillanó pöttyös zoknija. A belsőt piros bőrkárpit díszíti.

A színész a z amerikai futball által átitatott csillogó és fényűző sorozat végett már nem először látható ultra ritka egzotikus sportautók társaságában – pózolt már LaFerrari és egy másik Huayra mellett is. Legutóbbi elmondása szerint: „A világ legjobb egzotikus autóival gurulunk a Nagypályásokban, az évad premierjére pedig egy különleges Pagani Huayrával hoztak. Csupán 100 létezik belőle a Földön, 0-ról 100-ra 2,9 másodperc alatt gyorsul, nekem pedig 16,8 szekundumba telt kiszállnom belőle, mert egyszerűen baromira nem férek bele.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/