/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Dwayne Johnson még egy Paganiba is befér

2016. július 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valószínűleg nem a közel két méteres Dwayne The Rock Johnsonról vettek mintát, amikor a Pagani Huayrát tervezték, mert a sztárnak közel 17 másodpercébe tellett kikászálódnia az olasz sportkocsiból a Nagypályások című filmsorozat második évadjának bemutatóján Miamiban.

A limuzinok már nem elég menők a sztároknak, legalábbis Dwayne Johnson a Nagypályások (Ballers) című amerikai filmsorozat következő évadjának bemutatójára nem épp egy tágas négykerekűvel érkezett.

A The Rock becenevet is viselő, közel két méter magas, bunyósból lett színész egy Pagani Huayra utasaként jelent meg a vörös szőnyeg előtt, ahol majdnem 17 másodpercet töltött el az autóból kiszállással.

A szóban forgó tettes nem más, mint egy „Project Vulcan” Huanyra nem titkolja karbonból készült karosszériáját, emellett pedig fényes cukorkapiros felniket vonultat fel, amelyek talán nagyobb felhajtást keltettek, mint a sztár kivillanó pöttyös zoknija. A belsőt piros bőrkárpit díszíti.

A színész a z amerikai futball által átitatott csillogó és fényűző sorozat végett már nem először látható ultra ritka egzotikus sportautók társaságában – pózolt már LaFerrari és egy másik Huayra mellett is. Legutóbbi elmondása szerint: „A világ legjobb egzotikus autóival gurulunk a Nagypályásokban, az évad premierjére pedig egy különleges Pagani Huayrával hoztak. Csupán 100 létezik belőle a Földön, 0-ról 100-ra 2,9 másodperc alatt gyorsul, nekem pedig 16,8 szekundumba telt kiszállnom belőle, mert egyszerűen baromira nem férek bele.”


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/