/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy 52 éves ritka Lamborghini

2016. október 17. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy teljes évbe telt, mire az alábbi Lamborghini 350 GT-t restaurálták, ám most úgy néz ki, mintha frissen gurult volna ki a gyárból, pedig arra 1964-ben került sor. Az eredeti alkatrészekből újjászületett masina értékét megbecsülni is nehéz.

Egy 1964-es Lamborghini 350 GT hűséges tulajdonosa szerette volna visszaadni kedvencének régi fényét, amihez nem érdekelte, miből mennyit kell áldoznia, így megbízta a Lamborghini PoloStoricót, hogy fiatalítsa meg a kupét bármi áron.

Nagyjából 1930 munkaórával később (amelyből 1150-et a kasztni és a belső tér, 780-at pedig a mechanikus és elektromos alkatrészek vettek el) befejeződött a műtét, és egy csodálatos, újszerű 350-es állt szemben elérzékenyült gazdájával a Modenai versenypályán külön erre az alkalomra kibérelve, tökéletesen titkolva 52 éves korát. A 22 réteg festéket kapott fehér sportautó eredeti felnijeivel és 205/15-ös Pirelli Cinturato korhű abroncsokkal mutatkozik, míg belsejében még a rádióból is a gyári látható.

A valaha elkészült 15 példányból így minden bizonnyal ez, a 0121-es kasztnikódú a legszebb darab. Értéke felbecsülhetetlen, már csak azért is, mert tulajdonosának esze ágában sincs megválni tőle.

 


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/